I lager.

NEW Shoulder Bag - Axelväska i kuvertmodell

1 450 kr
Axelremsväska i kuvertmodell i exklusivt anilinläder. Axelremmen på väskan i svart, brunt, blått och cognac är i naturgarvat läder (avtagbar). Axelremmen på väskan i Greige, Bordeaux och Grönt är i samma läder som själva väskan. Axelremmen är ca 15 mm bred.  Väskan stängs med ett magnetlås.

Väskan i svart läder kombineras med svart mocka, väskan i svart fiskbensmönstrat läder kombineras med svart slätt läder eller svart mocka - lämna en kommentar hur du önskar när du checkar ut i kassan.

Väskan i bordeaux fiskbensmönstrat läder kombineras med Bordeaux slätt läder eller mocka - lämna en kommentar hur du önskar när du checkar ut i kassan. Samma gäller för väskan i Greige fiskbensmönstrat läder.

Väskan i brunt, blått och grönt fiskbensmönstrat läder fås helt i det lädret.

Väskan i nude är helt i ett naket naturgarvat läder. Väskan har en axelrem i ett kraftigare naturgarvat läder (avtagbart). 

Valmöjligheterna för denna väska är nästintill oändliga. Den kan fås i en mängd olika läderfärger, eller i en kombination av olika färger - eller som här ton i ton eller med mocka och läder.

Du kan självklart komma med egna önskemål angående kombination av läder/mocka osv - Maila mig för information om färger mm. [email protected] eller via kontaktformuläret här på sidan.

Måttet på väskan är ca 23x15 cm i standardutförande (kan även fås i en aningen större variant - maila vid intresse)

Leveranstid ca 2-4 veckor!