I lager.

New Tote Bag - Herringbone Leather w/ Zipper

3 200 kr
Väska i exklusivt anilinläder med ett vackert fiskbensmönster. Väskan är fodrad - den i Sienna, den bruna och den gröna med ett naturfärgat, vaxat linnetyg, den svarta och den i bordeaux med ett vaxat, svart eller grått linnetyg. Väskan har en ficka med blixtlås invändigt. Har du önskemål om annat fodertyg så är det bara att maila mig eller lämna en kommentar i kassan när ni checkar ut.

Mått ca 47x30x13 cm i Originalstorlek. Vill du ha väskan i storlek Medium eller Small så lämna ett meddelande om detta när du checkar ut.


Denna väskmodell kan även beställas i två andra storlekar - Medium (ca 42x30 cm) och Small (ca 37x28 cm) se väskan i Grönt eller väskan i Greige för att se väskan i storlek Small, samt med en mängd olika tillägg och justeringar såsom: längre/kortare/bredare handtag, längre/kortare/bredare axelrem, flera fickor invändigt, nyckelband invändigt, namndetalj innanpå/utanpå, namn tag - maila mig på info@sofiaa.se om du vill göra en specialbeställning eller har några funderingar.


Sys upp vid beställning!

Leveranstid ca 2-4 veckor